Echtscheiding Alkmaar

Wilt u op een heldere manier met uw partner in gesprek om een echtscheiding in Alkmaar in goede banen te leiden? Alex Kanters van het Scheidingscenter begeleidt u en uw (ex)partner bij het maken van heldere en belangrijke beslissingen. Maak gerust een afspraak voor een eerste gratis intakegesprek bij Scheidingscenter.

Mediator
Alex-Kanters

Alex Kanters

“Mijn ervaring als Familie mediator is dat er vaak veel onduidelijkheid bestaat tussen het denken van de ene partner en de bedoelingen van de andere. Wanneer er op voorhand goede begeleiding is, zodat duidelijk is hoe de vork emotioneel in de steel zit, kunnen beide partijen afspraken maken over de verdeling van uw vermogen en financiën en na hun nieuwe start elkaar recht in de ogen blijven kijken. Wél zo belangrijk met name als er kinderen in het spel zijn. Als er maar een beetje onduidelijkheid bestaat over de verdeling van de financiën, zitten de kinderen er altijd tussen. Zij zijn toch al de dupe bij een scheiding, want kinderen scheiden niet.”

MfN-registermediator

Omdat ik MfN-registermediator ben, voldoe ik aan alle deskundigheidsvereisten die de MfN aan haar leden stelt. Bovendien heb ik de specialisatie Familie mediator.

Wilt u een echtscheiding regelen in Alkmaar? Alex Kanters ( Mediator ) staat altijd voor u klaar om u in meerdere zaken advies te bieden. Bij een scheiding moeten vele zaken goed geregeld worden. Besluiten en beslissingen kunnen het beste in een goede harmonie worden gedaan. Denkt u maar eens aan de gevoelens van de  kinderen als u die heeft, voor hen is het zeer belangrijk dat alles in goed overleg. Daar kan vaak alimentatie bij komen kijken, wat ook goed geregeld moet zijn tussen beide partijen. Maar ook bij zaken zoals de woning , pensioen en vermogensverdelingkunt u deskundig advies verwachten. Ook wanneer u ondernemer bent kunt u ervan uitgaan dat u succesvol wordt begeleidt tijdens uw scheidingsproces. Vele ondernemers zijn succesvol begeleidt tijdens het proces van uit elkaar gaan.

Wat kost een echtscheiding?

Er zijn natuurlijk kosten aan een echtscheiding verbonden, maar deze hoeven helemaal niet extreem hoog uit te vallen. Kosten voor een advocaat en rechtbankkosten liggen voor de meeste personen rond de 100 euro. Door middel van overheidssubsidie en het gebruik maken van lage tarieven, weet u zeker dat u altijd een aantrekkelijk aanbod kunt verwachten. Aan de hand van uw inkomen of vermogen kijken wij wat u daadwerkelijk moet betalen.

Neem voor meer informatie over echtscheiding Alkmaar hier contact op met Alex Kanters.

Ervaringen
Scroll to Top