Echtscheiding Oudorp

Wilt u op een heldere manier met uw partner in gesprek om een echtscheiding in in goede banen te leiden? Alex Kanter van het Scheidingscenter begeleidt u en uw (ex)partner in het maken van heldere en belangrijke beslissingen. Maak gerust een afspraak voor een eerste gratis intakegesprek.
Mediator
Alex-Kanters

Alex Kanters

“Mijn ervaring als Familie mediator is dat er vaak veel onduidelijkheid bestaat tussen het denken van de ene partner en de bedoelingen van de andere. Wanneer er op voorhand goede begeleiding is, zodat duidelijk is hoe de vork emotioneel in de steel zit, kunnen beide partijen afspraken maken over de verdeling van het vermogen en financiën en na hun nieuwe start elkaar recht in de ogen blijven kijken. Wél zo belangrijk met name als er kinderen in het spel zijn. Als er ook maar een beetje onduidelijkheid bestaat over de verdeling van de financiën, zitten de kinderen er altijd tussen. Zij zijn toch al de dupe, want kinderen scheiden niet.”

MfN-registermediator

Omdat ik MfN-registermediator ben, voldoe ik aan alle deskundigheidsvereisten die de MfN aan haar leden stelt. Bovendien heb ik de specialisatie Familie mediator.
Wilt u een echtscheiding regelen in ? Alex Kanters (Mediator) staat altijd voor u klaar om u in meerdere zaken advies te bieden. Omtrent een echtscheiding moeten vele zaken goed geregeld worden. Besluiten en beslissingen hierbij kunnen het beste in een goede harmonie worden gedaan. Denkt u maar eens aan uw kinderen als u die hebt, voor hen is het zeer belangrijk dat alles in goed overleg gaat. Daar komt vaak ook alimentatie bij kijken, wat ook goed geregeld moet zijn tussen beide partijen. Maar ook bij zaken zoals de woning, pensioen en vermogensverdeling kunt u deskundig advies verwachten. Ook wanneer u ondernemer bent kunt u ervan uitgaan dat u succesvol wordt begeleidt tijdens uw scheidingsproces. Vele ondernemers zijn succesvol begeleidt tijdens het proces van scheiden.

Wat kost een echtscheiding?

Er zijn natuurlijk ook kosten aan een echtscheiding verbonden, maar deze hoeven helemaal niet extreem hoog uit te vallen. Kosten voor advocatuur en rechtbankkosten liggen voor de meeste personen rond de 100 euro. Door middel van overheidssubsidie en het gebruik maken van lage tarieven, weet u zeker dat u altijd een aantrekkelijk aanbod kunt verwachten. Aan de hand van uw inkomen of vermogen wordt gekeken wat u daadwerkelijk moet betalen.

Ervaringen

Bij het ScheidingsCenter draait het om scheiden met begrip voor elkaar. Wij helpen de scheidende partners uit om in gesprek te gaan, waarna beslissingen genomen kunnen worden. Dat is essentieel, helemaal als er kinderen in het spel zijn. Voor hen is het belangrijk dat beide ouders aanwezig zijn bij bijvoorbeeld een verjaardag, een diploma-uitreiking of een huwelijk. Communicatie tussen de scheidende partners staat derhalve bovenaan.

Over de Mediator: Alex Kanters

Mijn ervaring als Familie mediator is dat er vaak veel onduidelijkheid bestaat tussen het denken van de ene partner en de bedoelingen van de andere. Wanneer er op voorhand goede begeleiding is, zodat duidelijk is hoe de vork emotioneel in de steel zit, kunnen beide partijen afspraken maken over de verdeling van het vermogen en financiën en na hun nieuwe start elkaar recht in de ogen blijven kijken. Wél zo belangrijk met name als er kinderen in het spel zijn. Als er ook maar een beetje onduidelijkheid bestaat over de verdeling van de financiën, zitten de kinderen er altijd tussen. Zij zijn toch al de dupe, want kinderen scheiden niet. Laat mij daarom uw echtscheiding in regio  begeleiden.

H.Bakker
Lees verder
Goedemorgen Alex, Nu het dossier gesloten is wil ik je hartelijk danken voor je inzet en meedenken. Het was goed om dit pad samen met je te gaan ook al was de aanleiding natuurlijk niet een plezierige. Nogmaals, hartelijk dank, mocht ik vragen hebben dan zal ik zeker contact met je opnemen. Met vriendelijke groet,
Marcel Wanningen
Lees verder
Alex is een goede professional die als mens en bemiddelaar tegenstrijdig lijkende belangen toch op een lijn weet te brengen. Zijn inhoudelijke kennis van wet en regelgeving is hierbij een echte succesfactor en voorkomt zinloze discussie en vervelende losse eindjes achteraf. Ook na afronding van het traject nog bereikbaar voor vragen. Prima adviseur waarvan je hoopt hem nooit nodig te hebben, maar een absolute aanrader als de situatie er toch naar is.
H. Vlaar
Lees verder
Via een kennis kwam ik op het pad van Alex Kanters. Zij vertelde over haar positieve ervaringen met hem. Mijn ervaring is niet anders! Op een rustige, neutrale en respectvolle wijze loodste hij ons door dit emotionele en financiële doolhof. Opvallend goed vond ik zijn kennis van zaken en zijn sociale vaardigheden. Prettig is ook zijn samenwerking met vakbekwame jurist(en) en notaris waardoor de scheiding uiteindelijk voor beide partijen netjes en goed geregeld is.
Previous
Next
Scroll naar top