ScheidingsCenter

Het kantoor voor echtscheidingen en advies

ScheidingsCenter Alex Kanters werkt nauw samen met (echt)scheidingsspecialisten. Door onze efficiënte werkwijze kunnen wij de kosten voor de (echt)scheiding zo laag mogelijk houden, en de (echt)scheiding Mediator is ingeschreven in het MfN-register: een door de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor echtscheidingsbemiddelaars. Wij regelen uw (echt)scheiding – indien u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand – al vanaf € 92,- per persoon inclusief de kosten voor de advocaat, rechtbank, convenant en ouderschapsplan.

Onze missie

Bij het ScheidingsCenter draait het om scheiden met begrip voor elkaar. Wij helpen de scheidende partners om in gesprek te gaan, waarna beslissingen genomen kunnen worden. Dat is essentieel, helemaal als er kinderen in het spel zijn. Voor hen is het belangrijk dat beide ouders aanwezig zijn bij bijvoorbeeld een verjaardag, een diploma-uitreiking of een huwelijk. Communicatie tussen de scheidende partners staat derhalve bovenaan.

Alex-Kanters

Alex Kanters

“Mijn ervaring als Familie mediator is dat er vaak veel onduidelijkheid bestaat tussen het denken van de ene partner en de bedoelingen van de andere. Wanneer er op voorhand goede begeleiding is, zodat duidelijk is hoe de vork emotioneel in de steel zit, kunnen beide partijen afspraken maken over de verdeling van het vermogen en financiën en na hun nieuwe start elkaar recht in de ogen blijven kijken. Wél zo belangrijk met name als er kinderen in het spel zijn. Als er ook maar een beetje onduidelijkheid bestaat over de verdeling van de financiën, zitten de kinderen er altijd tussen. Zij zijn toch al de dupe, want kinderen scheiden niet.”

Scroll to Top