Over ScheidingsCenter

Over Alex Kanters

Alex Kanters was sinds 2007 Scheidingsbemiddelaar voor de Kop van Noord-Holland en heeft daarin al heel veel stellen begeleid tijdens hun scheiding. “Ik liep in mijn vak als financieel adviseur vaak tegen problemen aan wanneer een scheiding aan de orde was. Er komt namelijk nogal wat kijken bij een scheiding. Denk aan kinderen, huisvesting, het verdelen van geld en zaken als pensioenen en verzekeringen. Met een scheidingsbemiddelaar hebben partijen één aanspreekpunt die alle te regelen onderwerpen in een logische volgorde zet.”

De Scheidingsplanner: een nieuw begin

Een paar jaar geleden ben ik de samenwerking aangegaan met Richard Komen en Norman Talma die ook al de nodige ervaring hadden opgedaan in de regio.

Die samenwerking heeft er toe geleid dat ik met een gerust hart mijn bedrijf heb overgedragen aan hen, want ik weet dat zij net zo betrokken bij hun klanten zijn als ik.

Scheiden in jouw regio

Indien je gaat scheiden, moet er veel geregeld worden. Voor de financiële en juridische zaken kunt u hulp inschakelen van de Scheidingsplanner als bemiddelaar. “Deze zaken nemen wij dan voor u uit handen. Daarbij werken wij regionaal en dus met mensen uit de buurt zodat het proces zo eenvoudig mogelijk verloopt.”

Meer weten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek:

Kantoor Alkmaar: 072-511 36 04 

E-mail: alkmaar@scheidingsplanner.nl

Alex-Kanters

Alex Kanters

Zijn ervaring in het veld was dat er vaak veel onduidelijkheid bestaat tussen het denken van de ene partner en de bedoelingen van de andere.

“Wanneer er op voorhand goede begeleiding is, zodat duidelijk is hoe de vork zowel juridisch als fiscaal in de steel zit, kunnen beide partijen elkaar na hun nieuwe start recht in de ogen blijven kijken. Wél zo belangrijk met name als er kinderen in het spel zijn. Als er ook maar een beetje onduidelijkheid bestaat over de verdeling van de financiën, kunnen de kinderen er tussen zitten. Zij zijn toch al de dupe, want kinderen scheiden niet.”

Unieke benadering

Op elk deelgebied van een scheiding werkt de Scheidingsplanner nauw samen met (scheiding)specialisten. Dit netwerk van specialisten (in jouw eigen woonplaats bijvoorbeeld) werkt mee aan het succes, om je op professionele, onpartijdige wijze bij te staan in jouw scheiding.

De kosten van een echtscheiding zijn afhankelijk van de complexiteit en de duur van een scheidingsproces. Voor meer informatie hierover nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek.

Onze missie

Bij de Scheidingsplanner draait het om scheiden met begrip voor elkaar. Wij helpen de scheidende partners om in gesprek te gaan, waarna beslissingen genomen kunnen worden. Dat is essentieel, helemaal als er kinderen in het spel zijn. Voor hen is het belangrijk dat beide ouders aanwezig zijn bij bijvoorbeeld een verjaardag, een diploma-uitreiking of een huwelijk. Communicatie tussen de scheidende partners staat derhalve bovenaan.

Hulp bij scheiding

De Scheidingsplanner begeleidt de echtscheiding tot in de puntjes. Dus vanaf het opmaken van de stukken tot inschrijving van de echtscheiding bij de gemeente. Het overbruggen van verschillen van inzicht en informatieverschaffing over beider rechten en plichten is daarbij de hoofdtaak. De Scheidingsplanner staat voor professionele hulp van A tot Z ofwel: een complete begeleiding tijdens het hele proces van jullie scheiding, zonder verrassingen achteraf.

Scroll naar boven