vrouw - Scheiden Heiloo

Scheiden Heiloo met wederzijds begrip

 

Bij het ScheidingsCenter draait het om scheiden met begrip voor elkaar. Wij helpen de scheidende partners om in gesprek te gaan, waarna beslissingen genomen kunnen worden. Dat is essentieel, helemaal als er kinderen in het spel zijn.

Ik werk op elk deelgebied van een scheiding nauw samen met specialisten. Dit netwerk van specialisten in Heiloo werkt mee aan het succes, om u op professionele, onpartijdige wijze bij te staan in uw scheiding.

Als (echt)scheidingsbemiddelaar ben ik ingeschreven in het MfN register en aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand.

man - Scheiden Heiloo

 

Wij raden Scheidingscenter aan:

Via een kennis kwam ik op het pad van Alex Kanters. Zij vertelde over haar positieve ervaringen met hem. Mijn ervaring is niet anders! Op een rustige, neutrale en respectvolle wijze loodste hij ons door dit emotionele en financiële doolhof. Opvallend goed vond ik zijn kennis van zaken en zijn sociale vaardigheden. Prettig is ook zijn samenwerking met vakbekwame jurist(en) en notaris waardoor de scheiding uiteindelijk voor beide partijen netjes en goed geregeld is.

H. Vlaar

Beste Alex,

 

Dank voor je begeleiding in een voor ons moeilijke tijd, mede dank zij jou gaan we nog steeds op een respectvolle manier met elkaar om.

J. Wit

Goedemorgen Alex,

Nu het dossier gesloten is wil ik je hartelijk danken voor je inzet en meedenken. Het was goed om dit pad samen met je te gaan ook al was de aanleiding natuurlijk niet een plezierige. Nogmaals, hartelijk dank, mocht ik vragen hebben dan zal ik zeker contact met je opnemen.
Met vriendelijke groet,

H.Bakker

ONZE DIENSTVERLENING

Regen uw scheiding in Heiloo met ScheidingsCenter

U kunt ScheidingsCenter in Heiloo op ieder moment van uw scheidingstraject inschakelen. Onze ervaren scheidingsmediators weten tegen welke vragen en problemen u aan kunt lopen en zijn ervoor om u op allerlei gebied te adviseren en te ondersteunen. Zo voorkomt u dat er later opnieuw conflicten ontstaan en kunnen u en uw toekomstige ex-partner na een moeilijke periode weer met een positief gevoel een nieuwe start maken. Een vechtscheiding? Niet als u de echtscheidingsbemiddeling via ScheidingsCenter laat verlopen!

Wat kost een scheiding?

Bekijk wat een echtscheiding voor jouw kost?

Betaalbaar scheiden in Heiloo

Erkennen dat je bij het regelen van een echtscheiding hulp nodig hebt, wordt soms als ongemakkelijk en pijnlijk ervaren en als daarvoor dan ook nog veel geld moet worden betaald, wordt de drempel wel erg hoog. Bij ScheidingsCenter heeft u dat laatste probleem in ieder geval niet. Wij hanteren namelijk voor iedereen betaalbare en door de overheid gesubsidieerde tarieven. Zo bent u bij ons in de meeste gevallen, inclusief advocaat- en rechtbankkosten, slechts € 94,50 per persoon kwijt. Kijk op onze website of ook u voor dit tarief in aanmerking komt en vraag meteen een geheel vrijblijvend gesprek aan!

Bekijk een voorbeeld calculatie

Financiële scheiding in Heiloo

Vooral op financieel gebied is er bij een echtscheidingbemiddeling altijd veel te regelen, zeker als er ook kinderen bij betrokken zijn. Scheidingscenter, dé scheidingshulp in Heiloo, zorgt ervoor dat de financiële situatie van u en uw gezin duidelijk en correct ontvlecht wordt. Wij regelen alles rond de alimentatie, vertellen u alles over het pensioenrecht en regelen dat natuurlijk ook voor u. Daarnaast zorgt de echtscheidingsbemiddeling Heiloo van ScheidingsCenter ervoor dat alles omtrent uw huis en uw vermogen (of uw eventuele schulden) ook rechtvaardig en eerlijk geregeld wordt.

Second opinion

Ook voor een second opinion kunt u bij Scheidingscenter terecht. Bijvoorbeeld bij twijfel over een berekening van de hoogte van de partner- en/of kinderalimentatie door een andere scheidingsbemiddelaar. In dat geval verzorgen wij graag een herberekening voor u op basis van de onafhankelijke Trema-normen, zoals die gelden voor de berekeningen voor alimentaties. Dan weet u zeker dat u niet teveel gaat betalen of te weinig gaat ontvangen. En dat geeft natuurlijk zekerheid en rust in deze voor u toch al zo beladen periode tijdens het scheiden.

Gratis eerste consult

Wilt of ligt u in scheiding en zoekt u hulp?

Neem contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Totaalpakket voor stellen in scheiding

De efficiënte werkwijze van ScheidingsCenter met vaste lage tarieven en bemiddelingskosten. Zo bedragen de totale kosten van een echtscheiding in de meeste gevallen slechts € 94,50 per persoon als u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand. En dat is dan inclusief advocaat- en rechtbankkosten en het opstellen van een scheidingsconvenant en ouderschapsplan. Zo zorgt het ScheidingsCenter ervoor dat scheiden in Heiloo niet per se duur hoeft Fte zijn.

Helder en transparant scheiding bemiddelen Heiloo

Laat uw scheiding bemiddelen Heiloo door een scheidingsbemiddelaar van Scheidingscenter en u kunt er vanop aan dat alle complexe zaken, die een scheiding nu eenmaal met zich meebrengt, op een voor u en uw partner heldere manier worden uitgelegd en afgehandeld. Bij ons geen moeilijk, juridisch jargon, maar gewoon duidelijk Nederlands. Als wij bij uw scheiding bemiddelen, begrijpt u wat er staat, wat er gaat gebeuren en hoe het financieel is onderbouwd. En dat alles zonder kleine lettertjes, en dus zonder verrassingen achteraf. Op deze manier kunnen u en uw toekomstige ex-partner allebei, zonder vechtscheiding, met opgeheven hoofd en vol vertrouwen een nieuwe toekomst tegemoet gaan.

Eerlijk scheiden Heiloo

Scheiden Heiloo wordt makkelijker met de hulp van de ervaren mediation-experts van het ScheidingsCenter. Zij weten tegen welke vragen en problemen u gaat aanlopen en zijn in staat om ook de vaak ingewikkelde fiscale en financiële afwikkeling van de echtscheiding netjes en naar tevredenheid af te handelen. Wij helpen u om samen in gesprek te blijven en u te begeleiden bij de financiële ontvlechting van uw huwelijk of samenlevingscontract. Vooral als hierbij kinderen in het spel zijn, is een onpartijdige scheidingshulp eigenlijk onontbeerlijk. Vaak is er onduidelijkheid tussen het denken van de ene partner en de bedoelingen van de andere.
Met onze hulp wordt alles omtrent financiën, vermogen en/of schulden, pensioenrechten, huis en boedel, alimentatie en het ouderschap duidelijk in kaart gebracht. Zo kunnen er eerlijke en duidelijke beslissingen worden gemaakt die in heldere afspraken worden vastgelegd. Alleen zo kunt u elkaar als ex-partners recht in de ogen blijven kijken en samen, maar los van elkaar, een nieuwe start maken. Begin daarom vandaag nog met uw scheidingsbemiddelaar regelen Heiloo bij ScheidingsCenter.

Dm.v. Mediation scheiden in Heiloo

Uw echtscheiding regelen doet u daarom het best bij Scheidingscenter. U kunt ons op ieder moment tijdens uw scheidingstraject inschakelen. Of u nu een scheiding overweegt, advies zoekt en een echtscheidingsbemiddelaar in Heiloo zoekt of dat u de knoop al hebt doorgehakt en naar een echtscheidingshulp in Heiloo op zoek bent. In beide gevallen kunt u terecht bij ons bureau, want daar zitten de experts op het gebied van hulp bij scheidingsmediation Heiloo.

Vrijblijvend Contact voor uw scheiding regelen Heiloo

Scheiden in Heiloo wordt bij het ScheidingsCenter scheiden met begrip voor elkaar. Bel ons vandaag nog voor een geheel vrijblijvend intakegesprek. Ook voor het herberekenen van reeds lopende dan wel voorgestelde kinder- en partneralimentatie kunt u bij ons terecht. Onze scheidingsbemiddelaars kunnen uw scheiding regelen Heiloo.

Neem Contact op met ScheidingsCenter


Gratis eerste consult

Wilt of ligt u in scheiding en zoekt u hulp in Heiloo?

Neem contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek.