Scheiden Wieringerwerf

Scheiden in : Bij ScheidingsCenter draait het om scheiden in  met begrip voor elkaar. Wij helpen de scheidende partners om in gesprek te gaan, waarna beslissingen genomen kunnen worden. Dat is essentieel, helemaal als er kinderen in het spel zijn.
Mediator

Regel uw scheiding in Wieringerwerf

U kunt ScheidingsCenter in ​op ieder moment van uw scheidingstraject inschakelen. Onze ervaren scheidingsmediators weten tegen welke vragen en problemen u aan kunt lopen en zijn ervoor om u op allerlei gebied te adviseren en te ondersteunen. Zo voorkomt u dat er later opnieuw conflicten ontstaan en kunnen u en uw toekomstige ex-partner na een moeilijke periode weer met een positief gevoel een nieuwe start maken. Een vechtscheiding? Niet als u de echtscheidingsbemiddeling via ScheidingsCenter laat verlopen!

Financieel scheiden

Vooral op financieel gebied is er bij een echtscheidingbemiddeling altijd veel te regelen, zeker als er ook kinderen bij betrokken zijn. Scheidingscenter, dé scheidingshulp in ​, zorgt ervoor dat de financiële situatie van u en uw gezin duidelijk en correct ontvlecht wordt. Wij regelen alles rond de alimentatie, vertellen u alles over het pensioenrecht en regelen dat natuurlijk ook voor u. Daarnaast zorgt de echtscheidingsbemiddeling ​ van ScheidingsCenter ervoor dat alles omtrent uw huis en uw vermogen (of uw eventuele schulden) ook rechtvaardig en eerlijk geregeld wordt.

Wat kost een scheiding in Wieringerwerf

Erkennen dat je bij het regelen van een echtscheiding hulp nodig hebt, wordt soms als ongemakkelijk en pijnlijk ervaren en als daarvoor dan ook nog veel geld moet worden betaald, wordt de drempel wel erg hoog. Bij ScheidingsCenter heeft u dat laatste probleem in ieder geval niet. Wij hanteren namelijk voor iedereen betaalbare en door de overheid gesubsidieerde tarieven. Zo bent u bij ons in de meeste gevallen, inclusief advocaat- en rechtbankkosten, slechts € 94,50 per persoon kwijt. Kijk op onze website of ook u voor dit tarief in aanmerking komt en vraag meteen een geheel vrijblijvend gesprek aan!

Second opinion

Ook voor een second opinion kunt u bij Scheidingscenter terecht. Bijvoorbeeld bij twijfel over een berekening van de hoogte van de partner- en/of kinderalimentatie door een andere scheidingsbemiddelaar. In dat geval verzorgen wij graag een herberekening voor u op basis van de onafhankelijke Trema-normen, zoals die gelden voor de berekeningen voor alimentaties. Dan weet u zeker dat u niet teveel gaat betalen of te weinig gaat ontvangen. En dat geeft natuurlijk zekerheid en rust in deze voor u toch al zo beladen periode tijdens het scheiden in .

Totaalpakket voor een scheiding

De efficiënte werkwijze van ScheidingsCenter met vaste lage tarieven en bemiddelingskosten. Zo bedragen de totale kosten van een echtscheiding in de meeste gevallen slechts € 94,50 per persoon als u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand. En dat is dan inclusief advocaat- en rechtbankkosten en het opstellen van een scheidingsconvenant en ouderschapsplan. Zo zorgt het ScheidingsCenter ervoor dat scheiden in ​ niet per se duur hoeft Fte zijn.

Bij het ScheidingsCenter draait het om scheiden met begrip voor elkaar. Wij helpen de scheidende partners om in gesprek te gaan, waarna beslissingen genomen kunnen worden. Dat is essentieel, helemaal als er kinderen in het spel zijn. Voor hen is het belangrijk dat beide ouders aanwezig zijn bij bijvoorbeeld een verjaardag, een diploma-uitreiking of een huwelijk. Communicatie tussen de scheidende partners staat derhalve bovenaan.

Over de Mediator: Alex Kanters

Mijn ervaring als Familie mediator is dat er vaak veel onduidelijkheid bestaat tussen het denken van de ene partner en de bedoelingen van de andere. Wanneer er op voorhand goede begeleiding is, zodat duidelijk is hoe de vork emotioneel in de steel zit, kunnen beide partijen afspraken maken over de verdeling van het vermogen en financiën en na hun nieuwe start elkaar recht in de ogen blijven kijken. Wél zo belangrijk met name als er kinderen in het spel zijn. Als er ook maar een beetje onduidelijkheid bestaat over de verdeling van de financiën, zitten de kinderen er altijd tussen. Zij zijn toch al de dupe, want kinderen scheiden niet. Laat mij jullie daarom helpen om te scheiden in .

H.Bakker
Lees verder
Goedemorgen Alex, Nu het dossier gesloten is wil ik je hartelijk danken voor je inzet en meedenken. Het was goed om dit pad samen met je te gaan ook al was de aanleiding natuurlijk niet een plezierige. Nogmaals, hartelijk dank, mocht ik vragen hebben dan zal ik zeker contact met je opnemen. Met vriendelijke groet,
Marcel Wanningen
Lees verder
Alex is een goede professional die als mens en bemiddelaar tegenstrijdig lijkende belangen toch op een lijn weet te brengen. Zijn inhoudelijke kennis van wet en regelgeving is hierbij een echte succesfactor en voorkomt zinloze discussie en vervelende losse eindjes achteraf. Ook na afronding van het traject nog bereikbaar voor vragen. Prima adviseur waarvan je hoopt hem nooit nodig te hebben, maar een absolute aanrader als de situatie er toch naar is.
H. Vlaar
Lees verder
Via een kennis kwam ik op het pad van Alex Kanters. Zij vertelde over haar positieve ervaringen met hem. Mijn ervaring is niet anders! Op een rustige, neutrale en respectvolle wijze loodste hij ons door dit emotionele en financiële doolhof. Opvallend goed vond ik zijn kennis van zaken en zijn sociale vaardigheden. Prettig is ook zijn samenwerking met vakbekwame jurist(en) en notaris waardoor de scheiding uiteindelijk voor beide partijen netjes en goed geregeld is.
Previous
Next
Gerelateerde artikelen:

Huwelijk en de echtscheiding

Je trouwt of gaat een geregistreerd partnerschap aan in algehele gemeenschap van goederen of onder huwelijksvoorwaarden. In het geval van algehele gemeenschap van goederen wordt

Echtscheiding en eigen bedrijf

Het eigen bedrijf kan, ongeacht de bedrijfsvorm en ongeacht of er al dan niet sprake is van huwelijkse voorwaarden, een onderdeel zijn van de scheiding. Bij

Scheiding van tafel en bed

Indien jullie kiezen voor een scheiding van tafel en bed betekent dat, dat je gescheiden van elkaar wilt leven en dat je samen geen tafel

Scroll naar top