Alles wat u moet weten over een echtscheiding

U heeft besloten dat u wilt scheiden, maar u heeft geen idee wat er allemaal bij een echtscheiding komt kijken. Wie zorgt er straks voor de kinderen? Kunt u in het huis blijven wonen na de echtscheiding? Krijgt u alimentatie of moet u juist betalen, en hoeveel? Hoe ziet uw pensioen er straks uit? En wat kost een echtscheiding eigenlijk?

Kortom: u twijfelt nog of u wel moet scheiden omdat u de consequenties niet kan overzien.

Graag helpt de scheidingsbemiddelaar u met het maken van afspraken, waarmee u uw leven verder kunt inrichten, zonder een nasleep van een lange (echt)scheidingsprocedure.

Mediator

Duidelijkheid tijdens een scheiding

ScheidingsCenter zet met u zaken op een rij waardoor jullie overzicht krijgen en de beslissing kunnen nemen of de scheiding nu doorgezet dient te worden of op een later moment.

Heeft u een voorstel gekregen voor kinder- en partneralimentatie, maar u heeft daar uw twijfels over? Of betaalt u alimentatie en wenst een herberekening?

ScheidingsCenter maakt op basis van de Trema-normen berekeningen en herberekeningen voor kinderalimentatie en partneralimentatie. Als u wilt checken of de berekening klopt, volledig is en rekening houdt met alle fiscale en wettelijke regels, dan kunnen wij dat voor u narekenen.

Graag helpt de scheidingsbemiddelaar u met het maken van afspraken, waarmee u uw leven verder kunt inrichten, zonder een nasleep van een lange echtscheidingsprocedure.

Bel gratis voor een vrijblijvende afspraak om advies in te winnen over uw echtscheiding.ScheidingsCenter kan deze fiscale consequenties en regelgeving perfect in beeld brengen.Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Alex-Kanters

Contact opnemen

Alex Kanters 
Scheidingsbemiddelaar

Scroll to Top