Scheidingsadvies Alkmaar

Uw hulp bij een echtscheiding

Scheidingsadvies kan enorm helpen als u heeft besloten om te gaan scheiden. Hier vindt u het antwoord op vragen als; Wie zorgt er straks voor de kinderen? Wie blijft in het koophuis na scheiding? Moet u partneralimentatie en/of kinderalimentatie betalen na de scheiding of ontvangt u dit juist? Hoe wordt het vermogen verdeeld na scheiding? Wat kost een echtscheiding? Kortom: U heeft hulp nodig bij scheiden met kinderen en het opstellen van een ouderschapsplan, het bepalen van partneralimentatie en/of kinderalimentatie en de verdeling van het vermogen na echtscheiding.
Mediator

Scheidingscenter is een erkend MfN mediator in Alkmaar en omgeving. U kunt bij ons terecht voor echtscheidingsmediation. Wij werken vanuit de kernwaarde scheiden met wederzijds respect en bieden complete begeleiding in uw scheidingsproces.

Scheidingsbemiddelaar Alex Kanters helpt u met het maken van afspraken, waarmee u uw leven verder kunt inrichten, zonder de nasleep van een lange (echt)scheidingsprocedure.

Duidelijkheid door scheidingsadvies

Scheidingscenter voorziet u van scheidingsadvies en zet samen met u de zaken op een rij. Hierdoor krijgt u overzicht en kunt u samen met uw partner beslissen of u de scheiding gaat aanvragen of deze uitstelt tot een later moment.

Ook bij twijfels over een voorstel voor kinderalimentatie en partneralimentatie kunt u scheidingsadvies vragen aan onze zeer ervaren scheidingsbemiddelaar. Betaalt u al alimentatie en wens u een nieuwe berekening?

ScheidingsCenter maakt op basis van de Trema-normen (her)berekeningen voor kinderalimentatie en partneralimentatie. Als u wilt checken of de berekening klopt, volledig is en rekening houdt met alle fiscale en wettelijke regels, dan kunnen wij dat voor u narekenen. Door onze ruime ervaring kunnen wij fiscale consequenties en regelgeving perfect in beeld brengen. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Bel gratis voor een vrijblijvende afspraak om scheidingsadvies in te winnen over uw echtscheiding.

Alex-Kanters

Alex Kanters, familie mediator 

Lees meer:

Kindgebonden budget

Kan ik toeslagen krijgen voor de kinderen? Misschien kunt u kinderopvangtoeslag of kindgebonden budget krijgen. Dit is ook mogelijk wanneer u deze toeslagen nog nooit

Corona maatregelen

Mediation vindt plaats op locatie waarbij we voorbereidingen hebben getroffen zodat we u veilig en volgens de RIVM-richtlijnen te kunnen ontvangen. Bij ScheidingsCenter vragen we

Scroll to Top