Scheidingsadvies Alkmaar

Jouw hulp bij een echtscheiding

Scheidingsadvies kan enorm helpen als je hebt besloten om te gaan scheiden. Hier vind je het antwoord op vragen als;

  • Wie zorgt er straks voor de kinderen?
  • Wie blijft in het koophuis na scheiding?
  • Moet je partneralimentatie en/of kinderalimentatie betalen na de scheiding of ontvangt je dit juist?
  • Hoe wordt het vermogen verdeeld na scheiding?
  • Wat kost een echtscheiding?

Kortom: je hebt hulp nodig bij scheiden met kinderen en het opstellen van een ouderschapsplan, het bepalen van partneralimentatie en/of kinderalimentatie en de verdeling van het vermogen na echtscheiding.

Mediator Alkmaar

De Scheidingsplanner is een erkend MfN mediator in Alkmaar en omgeving. Je kunt bij ons terecht voor echtscheiding mediation. Wij werken vanuit de kernwaarde scheiden met wederzijds respect en bieden complete begeleiding in jullie scheidingsproces.

Scheidingsbemiddelaars Richard Komen en Norman Talma helpen met het maken van afspraken, waarmee je jouw leven verder kunt inrichten, zonder de nasleep van een lange (echt)scheidingsprocedure.

Duidelijkheid door scheidingsadvies

De Scheidingsplanner voorziet je van scheidingsadvies en zet samen met jou de zaken op een rij. Hierdoor krijg je overzicht en kun je samen met je partner beslissen of je de scheiding gaat aanvragen of deze uitstelt tot een later moment.

Ook bij twijfels over een voorstel voor kinderalimentatie en partneralimentatie kun je scheidingsadvies vragen aan onze zeer ervaren scheidingsbemiddelaar. Betaal je al alimentatie en wens je een nieuwe berekening?

De Scheidingsplanner maakt op basis van de Trema-normen (her)berekeningen voor kinderalimentatie en partneralimentatie. Als je wilt checken of de berekening klopt, volledig is en rekening houdt met alle fiscale en wettelijke regels, dan kunnen wij dat voor je narekenen. Door onze ruime ervaring kunnen wij fiscale consequenties en regelgeving perfect in beeld brengen. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Bel gratis voor een vrijblijvende afspraak om scheidingsadvies in te winnen over de echtscheiding 072-511 36 04.

Norman Talma, familie mediator 

Lees meer:

Samenwerking met De Scheidingsplanner

Samenwerking De Scheidingsplanner en Scheidingscenter zijn een collegiale samenwerking gestart vanaf september 2021. Norman Talma, Richard Komen en Alex Kanters, die ieder alweer ruim 15

Wat doet een scheidingsplanner?

Een scheidingsplanner begeleidt u tijdens uw scheidingsproces. Want wat komt er allemaal kijken bij zo’n scheiding? U heeft waarschijnlijk een hoop verschillende vragen. Waar moet

Scroll naar boven