Scheidingsadvies Alkmaar

Uw hulp bij een echtscheiding

Scheidingsadvies kan enorm helpen als u heeft besloten om te gaan scheiden. Hier vindt u het antwoord op vragen als; Wie zorgt er straks voor de kinderen? Wie blijft in het koophuis na scheiding? Moet u partneralimentatie en/of kinderalimentatie betalen na de scheiding of ontvangt u dit juist? Hoe wordt het vermogen verdeeld na scheiding? Wat kost een echtscheiding?

Kortom: U heeft hulp nodig bij scheiden met kinderen en het opstellen van een ouderschapsplan, het bepalen van partneralimentatie en/of kinderalimentatie en de verdeling van het vermogen na echtscheiding.

Mediator Alkmaar

Scheidingscenter is een erkend MfN mediator in Alkmaar en omgeving. U kunt bij ons terecht voor echtscheiding mediation. Wij werken vanuit de kernwaarde scheiden met wederzijds respect en bieden complete begeleiding in uw scheidingsproces.

Scheidingsbemiddelaar Alex Kanters helpt u met het maken van afspraken, waarmee u uw leven verder kunt inrichten, zonder de nasleep van een lange (echt)scheidingsprocedure.

Duidelijkheid door scheidingsadvies

ScheidingsCenter voorziet u van scheidingsadvies en zet samen met u de zaken op een rij. Hierdoor krijgt u overzicht en kunt u samen met uw partner beslissen of u de scheiding gaat aanvragen of deze uitstelt tot een later moment.

Ook bij twijfels over een voorstel voor kinderalimentatie en partneralimentatie kunt u scheidingsadvies vragen aan onze zeer ervaren scheidingsbemiddelaar. Betaalt u al alimentatie en wens u een nieuwe berekening?

ScheidingsCenter maakt op basis van de Trema-normen (her)berekeningen voor kinderalimentatie en partneralimentatie. Als u wilt checken of de berekening klopt, volledig is en rekening houdt met alle fiscale en wettelijke regels, dan kunnen wij dat voor u narekenen. Door onze ruime ervaring kunnen wij fiscale consequenties en regelgeving perfect in beeld brengen. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Bel gratis voor een vrijblijvende afspraak om scheidingsadvies in te winnen over uw echtscheiding.

Alex-Kanters

Alex Kanters, familie mediator 

Lees meer:

Samenwerking met De Scheidingsplanner

Samenwerking De Scheidingsplanner en Scheidingscenter zijn een collegiale samenwerking gestart vanaf september 2021. Norman Talma, Richard Komen en Alex Kanters, die ieder alweer ruim 15

Wat doet een scheidingsplanner?

Een scheidingsplanner begeleidt u tijdens uw scheidingsproces. Want wat komt er allemaal kijken bij zo’n scheiding? U heeft waarschijnlijk een hoop verschillende vragen. Waar moet

Scroll naar top