Samenwerking met De Scheidingsplanner

Alex Kanters

Alex Kanters

Alex Kanters is sinds 2007 Scheidingsbemiddelaar voor de Kop van Noord-Holland en heeft daarin al heel veel stellen begeleid tijdens hun scheiding.

Gratis consult

Samenwerking

De Scheidingsplanner en Scheidingscenter zijn een collegiale samenwerking gestart vanaf september 2021. Norman Talma, Richard Komen en Alex Kanters, die ieder alweer ruim 15 jaar mensen begeleiden in een turbulente fase in hun leven, hebben besloten om hun kennis en kunde te delen en zodoende scheidende stellen nog beter te helpen en continuïteit te borgen. 

Werkwijze

De gehanteerde werkwijze zal hierbij onveranderd blijven. Of zoals Norman het zegt: we hebben alle drie dezelfde bloedgroep wat betreft werkwijze en beschikken over West-Friese nuchterheid. Een vlotte en praktische aanpak staat bij ons voorop, waarbij wij als mediator én financieel planner een scheiding driedimensionaal benaderen: mens, financieel, juridisch. Het doel is en blijft om bij een scheiding juist vanuit verbinding passende afspraken te maken en een onnodige strijd te voorkomen. 

Inhoud
  Add a header to begin generating the table of contents
  Lees meer:

  Samenwerking met De Scheidingsplanner

  Samenwerking De Scheidingsplanner en Scheidingscenter zijn een collegiale samenwerking gestart vanaf september 2021. Norman Talma, Richard Komen en Alex Kanters, die ieder alweer ruim 15

  Gratis eerste consult?
  Neem gerust vrijblijvend contact op
  Alex-Kanters
  Scroll naar top