Scheiden Alkmaar

Scheiden in Alkmaar : Bij het ScheidingsCenter draait het om scheiden in Alkmaar met begrip voor elkaar. Wij helpen de scheidende partners om in gesprek te gaan, waarna beslissingen genomen kunnen worden. Dat is essentieel, helemaal als er kinderen in het spel zijn.

Ik werk op elk deelgebied van een scheiding nauw samen met specialisten. Dit netwerk van specialisten in Alkmaar werkt mee aan het succes, om u op professionele, onpartijdige wijze bij te staan in uw scheiding.

Als (echt)scheidingsbemiddelaar ben ik ingeschreven in het MfN register en aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Mediator

Scheiding regelen in Alkmaar

U kunt ScheidingsCenter in Alkmaar ​op ieder moment van uw scheidingstraject inschakelen. Onze ervaren scheidingsmediators weten tegen welke vragen en problemen u aan kunt lopen en zijn ervoor om u op allerlei gebied te adviseren en te ondersteunen. Zo voorkomt u dat er later opnieuw conflicten ontstaan en kunnen u en uw toekomstige ex-partner na een moeilijke periode weer met een positief gevoel een nieuwe start maken. Een vechtscheiding? Niet als u de echtscheidingsbemiddeling via ScheidingsCenter laat verlopen!

Financiële scheiding

Vooral op financieel gebied is er bij een echtscheidingbemiddeling altijd veel te regelen, zeker als er ook kinderen bij betrokken zijn. Scheidingscenter, dé scheidingshulp in Alkmaar​, zorgt ervoor dat de financiële situatie van u en uw gezin duidelijk en correct ontvlecht wordt. Wij regelen alles rond de alimentatie, vertellen u alles over het pensioenrecht en regelen dat natuurlijk ook voor u. Daarnaast zorgt de echtscheidingsbemiddeling Alkmaar​ van ScheidingsCenter ervoor dat alles omtrent uw huis en uw vermogen (of uw eventuele schulden) ook rechtvaardig en eerlijk geregeld wordt.

Betaalbaar scheiden

Erkennen dat je bij het regelen van een echtscheiding hulp nodig hebt, wordt soms als ongemakkelijk en pijnlijk ervaren en als daarvoor dan ook nog veel geld moet worden betaald, wordt de drempel wel erg hoog. Bij ScheidingsCenter heeft u dat laatste probleem in ieder geval niet. Wij hanteren namelijk voor iedereen betaalbare en door de overheid gesubsidieerde tarieven. Zo bent u bij ons in de meeste gevallen, inclusief advocaat- en rechtbankkosten, slechts € 94,50 per persoon kwijt. Kijk op onze website of ook u voor dit tarief in aanmerking komt en vraag meteen een geheel vrijblijvend gesprek aan!

Second opinion

Ook voor een second opinion kunt u bij Scheidingscenter terecht. Bijvoorbeeld bij twijfel over een berekening van de hoogte van de partner- en/of kinderalimentatie door een andere scheidingsbemiddelaar. In dat geval verzorgen wij graag een herberekening voor u op basis van de onafhankelijke Trema-normen, zoals die gelden voor de berekeningen voor alimentaties. Dan weet u zeker dat u niet teveel gaat betalen of te weinig gaat ontvangen. En dat geeft natuurlijk zekerheid en rust in deze voor u toch al zo beladen periode tijdens het scheiden in Alkmaar.

Scroll naar top