Echtscheiding door onderlinge toestemming

Alex Kanters

Alex Kanters

Alex Kanters is sinds 2007 Scheidingsbemiddelaar voor de Kop van Noord-Holland en heeft daarin al heel veel stellen begeleid tijdens hun scheiding.

Gratis consult

Als je wilt scheiden, en jullie zijn van mening dat de scheiding geen strijd voor de rechtbank moet worden, dan kunt je scheiden met onderlinge toestemming.

Bij een echtscheiding door onderlinge toestemming komen jullie tot een akkoord over belangrijke financiële en materiële zaken. Voor het afwikkelen van jullie echtscheiding door onderlinge toestemming dienen er goede afspraken gemaakt te worden die in een echtscheidingsconvenant en voor de minderjarige kinderen in een ouderschapsplan worden vastgelegd. Betreffende deze afspraken is het noodzakelijk dat jullie inzicht hebben over die onderwerpen die jullie bindt en de eventuele juridische en/of fiscale gevolgen van jullie afspraken. Je wilt later niet voor verrassingen komen te staan. Ook zal er een verzoek tot echtscheiding ingediend moeten worden bij de rechtbank. Als scheidingsmediator kan ik u helpen om inzicht te krijgen in die zaken die jullie bindt en de door jullie gemaakte afspraken, en zal ik de scheiding bij de rechtbank en bij de burgerlijke stand van de plaats van huwelijk voor jullie afwikkelen.

Neem contact op met ScheidingsCenter voor het maken van een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.

Dhr. Alex Kanters, MfN Register-familie-Mediator
ScheidingsCenter, Alkmaar

Meer informatie over:

Inhoud
  Add a header to begin generating the table of contents
  Lees meer:

  Samenwerking met De Scheidingsplanner

  Samenwerking De Scheidingsplanner en Scheidingscenter zijn een collegiale samenwerking gestart vanaf september 2021. Norman Talma, Richard Komen en Alex Kanters, die ieder alweer ruim 15

  Gratis eerste consult?
  Neem gerust vrijblijvend contact op
  Alex-Kanters
  Scroll naar top